Ylipaineventtiili YV-1

Ylipaineventtiilit on tarkoitettu käytettäväksi S1-luokan väestönsuojissa, joissa ne asennetaan ympärysseiniin sulkuteltan ja käymälätilojen kohdalle. Ylipaineventtiilien avulla säädetään suojan ylipainetta. Venttiilit suojaavat väestönsuojaa ilmanpoistoteiden kautta vaikuttavilta paine- ja paineaaltokuormituksilta.

Lue lisää


 

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa
 

Ylipainemittari YM-3

Ylipainemittari on tarkoitettu käytettäväksi S1- ja S2-luokan väestönsuojissa sekä kalliosuojissa, joissa se sijoitetaan ilmanvaihtolaitteistojen läheisyyteen. S2-luokan sekä kalliosuojissa myös mm. sisääntuloteiden yhteyteen. Ylipainemittari ilmaisee väestönsuojan ja ulkoilman välisen paine-eron. Mittarilla valvotaan, että suojassa on riittävä ylipaine eri suojautumistilanteissa. Mittaria käytetään myös väestönsuojan tiiviyden tarkastuksissa.

Lue lisää

 

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa
 

Tuloilmaventtiili TV-3

Tuloilmaventtiilit on tarkoitettu käytettäväksi S1- ja S2-luokan väestönsuojissa, joissa ne asennetaan ilmanvaihtolaitteistojen jakokanavistoihin päätelaitteiksi. Tuloilmaventtiili toimitetaan 5 kpl:n pakkauksissa, laatikkoon pakattuna.

Lue lisää


 

Varavesisäiliö VS-3 100 L

Varavesisäiliötä käytetään S1- ja S2-luokan väestönsuojissa sekä kalliosuojissa, joissa sen tarkoituksena on turvata väestönsuojan vedentarve suojautumistilanteen aikana. Varavesisäiliötä voidaan käyttää myös väestönsuojien jätesäiliönä. Varavesisäiliö on kannella varustettu 100 litran säiliö. Vettä säilytettäessä säiliöitä on kaksi päällekkäin. Normaaliaikana varavesisäiliöt voidaan säilyttää sisäkkäin. Varavesisäiliön lukumäärän laskentaperusteet on esitetty tarkemmassa tuoteselosteessa.

Lue lisää
 

 


 

Varavalaisin VAL-3

Asennusohje VAL-3
 

Roihu-palorajoitin PYV-1

Roihu-palorajoitin PYV-1 on uusi huippuinnovaatio, joka varmistaa väestönsuojan turvallisuuden palotapauksissa. Roihu-rajoitin asennetaan suoraan väestönsuojan ylipaineventtiiliin, jossa se laukeaa automaattisesti tulipalon uhatessa ja estää liekkien ja savukaasujen leviämisen.

Lue lisää


 

Sulkuteltta ST-1

Sulkutelttaa ST-1 käytetään S1-luokan väestönsuojissa. Sulkuteltta ST-1 sijoitetaan väestönsuojan sisäpuolelle asennettuun kiinnityskehykseen. Se toimii väestönsuojan sulkutilana, jonka tarkoituksena on estää vaarallisten aineiden pääsy väestönsuojaan suojaovea avattaessa.

Lue lisää     

 

Kuivakäymäläkaluste KK-3

Kuivakäymäläkalustetta käytetään S1- ja S2-luokan väestönsuojissa sekä kalliosuojissa, joissa se sijoitetaan suojautumisen aikana käytettäviin käymälätiloihin: kuivakäymäläkomeroihin ja vesikäymälöihin. Vakiotoimituspakkaus sisältää säiliön, istuinrenkaan, kannen ja 16 kpl muovipusseja sidenaruineen.


Lue lisää
 

Kuivakäymäläkomero KH-3

Kuivakäymäläkomeroa KH-3 käytetään S1- ja S2-luokan väestönsuojissa sekä kalliosuojissa, joissa se sijoitetaan väestönsuojan sisäpuolelle käymälätilojen ilmanvaihtoa palvelevien ylipaineventtiilien kohdalle. (S1-luokka) tai poistoilmakanavien kohdalle (S2-luokka ja kalliosuojat). Kuivakäymäläkomeroon sijoitetaan kuivakäymälän kaluste. Väestönsuojissa tulee olla käymälä jokaista varsinaisen suojatilan 20 m² kohti (jokaista alkavaa 26 suojapaikkaa kohti).

Lue lisää    
 

Suojapuhallin
SP-1 huolto-ohje


Suojapuhallin SP-1 huolto-ohje (vanha malli)
Suojapuhallin SP-1 huolto-ohje (uusi malli)

Varavesisäiliö VS-3
1000 ja 1500 L

Varavesisäiliötä käytetään S1- ja S2-luokan väestönsuojissa sekä kalliosuojissa, joissa sen tarkoituksena on turvata väestönsuojan vedentarve suojautumistilanteen aikana. Varavesisäiliöt VS-3 1000 l ja VS-3 1500 l toimitetaan erillisinä pakkauksina. Varavesisäiliöiden lukumäärän laskentaperusteet on esitetty tarkemmassa tuoteselosteessa.

Lue lisää


 

Jätesäiliö JS-3 100 L

Jätesäiliötä käytetään S1- ja S2-luokan väestönsuojissa sekä kalliosuojissa jätteiden säilyttämiseen suojautumistilanteen aikana. Jätesäiliö on kannella ja kantokahvoilla varustettu 100 litran säiliö. Normaaliaikana jätesäiliöt voidaan säilyttää sisäkkäin. Jätesäiliöiden lukumäärän laskentaperusteet on esitetty tarkemmassa tuoteselosteessa.

Lue lisää


 

VSS-Varusteet

VSS-varusteita käytetään S1- ja S2-luokan väestönsuojissa sekä kalliosuojissa, joissa niiden tarkoituksena on turvata väestönsuojan toiminta suojautumistilanteen aikana. Varusteet toimitetaan sinetöityihin vaneri- ja pahvipakkauksiin pakattuna. Mikäli varusteisiin tarvitaan vain täydennyksiä, voidaan tuotteet pakata erikseen. Tiedot pakkauksista ja niiden sisällöstä on esitetty tarkemmassa tuoteselosteessa.

Lue lisää 

Väestönsuojan vuode VV-3

Väestönsuojan vuode VV-3 on tarkoitettu käytettäväksi S1- ja S2-luokan väestönsuojissa, sekä kalliosuojissa. Sen tarkoituksena on taata väestönsuojassa oleville vuodepaikat suojautumistilanteen aikana. Vuoteiden lukumäärän laskentaperusteet on esitetty tarkemmassa tuoteselosteessa. Väestönsuojan vuodetta voidaan käyttää myös paareina.

Lue lisää   


 Suoja-Expert Oy    |    Hannuksenpelto 3    |    02270 ESPOO    |    Y-tunnus 0567092-7    |     Vaihde 0207 600 700    
Ota yhteyttä!
Powered by Smart Kotisivutyökalu