Suoja-Expert Oy, vahvaa osaamista S2- ja kalliosuojat

Suoja-Expert Oy:n palveluista löydät myös kattavat toimitukset S2- ja kalliosuojiin sisältäen suunnittelun, valuosat, laitteet ja tarvittavat varusteet sekä asennuspalvelua ja viranomaistarkastukset. S2- ja kalliosuojien rauhanajankäyttömahdollisuuksien monipuolisuus mm. varastotiloina, autopaikoitustiloina, liikuntatiloina luovat niin kiinteistön omistajalle kuin käyttäjille tilojen toimivuutta ja sujuvuutta. Panostamalla suojan suunnitteluun saavutetaan paras mahdollinen toiminnallisuus ja kustannustehokkuus niin kiinteistön omistajan kuin käyttäjänkin näkökulmasta.
 
Autamme tilaajaa / arkkitehtiä suojan suunnittelussa jo rakennuksen suunnitteluvaiheessa, jolloin väestönsuojan toiminnallisuus tulee varmistettua sekä vältymme mahdollisilta suunnitteluvirheiltä. Hyvä suunnittelu takaa parhaan toiminnallisen toteutuksen, kustannustehokkaan rakentamisen ja aikataulussa pysymisen. Voimme tarvittaessa myös mallintaa suojasta ifc-mallin.
 
Uusi robotisoitu tuotanto mahdollistaa S2-luokan tuotteiden valmistuksen kustannustehokkaasti ja nopeasti.
 
Toteuttamiamme kohteita on mm. Uusi Lasten sairaala, HUS Meilahden maanalaiset tilat, Tapiolan keskuspysäköinti, Lähipalvelukeskus Hertsi ja Pasilan Tripla. 


 Suoja-Expert Oy    |    Hannuksenpelto 3    |    02270 ESPOO    |    Y-tunnus 0567092-7    |     Vaihde 0207 600 700    
Ota yhteyttä!
Powered by Smart Kotisivutyökalu