Ylipaineventtiili YV-1

Ylipaineventtiilit on tarkoitettu käytettäväksi K- ja S1-luokan väestönsuojissa, joissa ne asennetaan ympärysseiniin sulkutelttojen ja käymälätilojen kohdalle. Lisäksi niitä voidaan käyttää S1-, S3- ja S6- luokan kalliosuojien sekä S3-luokan teräsbetonisten väestönsuojien ilmanpoistoteiden kaasutiiviissä seinissä. Ylipaineventtiilien avulla säädetään suojan ylipainetta. Venttiilit suojaavat väestönsuojaa ilmanpoistoteiden kautta vaikuttavilta paine- ja paineaaltokuormituksilta.

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa
 

Ylipaineventtiili YV-K

Ylipaineventtiili on tarkoitettu käytettäväksi K-luokan väestönsuojissa, joissa se asennetaan ympärysseiniin käymälätilojen kohdalle. Ylipaineventtiilien avulla säädetään suojan ylipainetta. Venttiili suojaa väestönsuojaa ilmanpoistoteiden kautta vaikuttavilta paine- ja paineaaltokuormituksilta.

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa
 

Ylipainemittari YM-6

Ylipainemittari on tarkoitettu käytettäväksi K-, S1-, S3- ja S6-luokan väestönsuojissa, joissa se sijoitetaan ilmanvaihtolaitteistojen läheisyyteen ja isoissa suojissa myös mm. sisääntuloteiden yhteyteen. Ylipainemittari ilmaisee väestönsuojan ja ulkoilman välisen paine-eron. Mittarilla valvotaan, että suojassa on riittävä ylipaine eri suojautumistilanteissa. Mittaria käytetään myös väestönsuojan tiiviyden tarkastuksissa.

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa
 

Väestönsuojan tuloilmaventtiili TV-6

Tuloilmaventtiilit on tarkoitettu käytettäväksi K- ja S1-luokan väestönsuojissa, joissa ne asennetaan ilmanvaihtolaitteistojen jakokanavistoihin tuloilmaelimiksi. Tuloilmaventtiili toimitetaan 5 kpl:n pakkauksissa, laatikkoon pakattuna.


Tuloilmaventtiili TV-6

 

Väestönsuojan varavalaisin VA-1


Varavalaisin VA-1

 

Väestönsuojan suojapuhallin SP-1 huolto-ohje


Suojapuhallin SP-1 huolto-ohje

 

Väestönsuojan valuvaiheen toimituksen koodit ja ohjeet


Valuvaiheen toimituksen koodit ja ohjeet

 

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa

Väestönsuojan sulkuteltta ST-1

Sulkutelttaa ST-1 käytetään K- ja S1-luokan väestönsuojissa. Sulkuteltta ST-1 sijoitetaan väestönsuojan sisäpuolelle asennettuun kiinnityskehykseen. Se toimii väestönsuojan sulkutilana, jonka tarkoituksena on estää vaarallisten aineiden pääsy väestönsuojaan suojaovea avattaessa.


Sulkuteltta ST-1

 

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa
 

Väestönsuojan kuivakäymäläkaluste KK-6

Kuivakäymäläkalustetta käytetään K-, S-, S3- ja S6-luokan väestönsuojissa, joissa se sijoitetaan suojautumisen aikana käytettäviin käymälätiloihin: kuivakäymäläkomeroihin ja vesikäymälöihin. Vakiotoimituspakkaus sisältää säiliön, istuinrenkaan, kannen ja 16 kpl muovipusseja sidenaruineen.


Kuivakäymäläkaluste KK-6

 

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa
 

Väestönsuojan kuivakäymäläkomero KH-3

Kuivakäymäläkomeroa KH-3 käytetään K- ja S1-luokan väestönsuojissa, joissa se sijoitetaan väestönsuojan sisäpuolelle käymälätilojen ilmanvaihtoa palvelevien ylipaineventtiilien kohdalle. Käymäläkomero kiinnitetään väestönsuojan seinään asennettuun kiinnityskehykseen. Kuivakäymäläkomeroon sijoitetaan kuivakäymälän kaluste. Väestönsuojissa tulee olla käymälä jokaista varsinaisen suojatilan 20 m² kohti (jokaista alkavaa 26 suojapaikkaa kohti).


Kuivakäymälälokero KH-3

 

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa
 

Väestönsuojan varavesisäiliö VS-6 100 L

Varavesisäiliötä käytetään K-, S1-, S3- ja S6-luokan väestönsuojissa, joissa sen tarkoituksena on turvata väestönsuojan vedentarve suojautumistilanteen aikana. Varavesisäiliötä voidaan käyttää myös väestönsuojien jätesäiliönä. Varavesisäiliö on kannella varustettu 100 litran säiliö. Vettä säilytettäessä säiliöitä on kaksi päällekkäin. Normaaliaikana varavesisäiliöt voidaan säilyttää sisäkkäin. Varavesisäiliön lukumäärän laskentaperusteet on esitetty tarkemmassa tuoteselosteessa.


Varavesisäiliö VS-6 100L

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa
 

Väestönsuojan varavesisäiliö VS-6 1000 ja 1500 L

Varavesisäiliötä käytetään K-, S1-, S3- ja S6-luokan väestönsuojissa, joissa sen tarkoituksena on turvata väestönsuojan vedentarve suojautumistilanteen aikana. Varavesisäiliöt VS-6 1000 l ja VS-6 1500 l toimitetaan erillisinä pakkauksina. Varavesisäiliöiden lukumäärän laskentaperusteet on esitetty tarkemmassa tuoteselosteessa.


Varavesisäiliö VS-6 1000L ja 1500L

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa


Väestönsuojan jätesäiliö JS-6 100 L

Jätesäiliötä käytetään K-, S1-, S3- ja S6-luokan väestönsuojissa jätteiden säilyttämiseen suojautumistilanteen aikana. Jätesäiliö on kannella ja kantokahvoilla varustettu 100 litran säiliö. Normaaliaikana jätesäiliöt voidaan säilyttää sisäkkäin. Jätesäiliöiden lukumäärän laskentaperusteet on esitetty tarkemmassa tuoteselosteessa.


Jätesäiliö JS-6 100L

 

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa

Väestönsuojan VSS-Varusteet

VSS-varusteita käytetään K-, S1-, S3- ja S6-luokan väestönsuojissa, joissa niiden tarkoituksena on turvata väestönsuojan toiminta suojautumistilanteen aikana. Varusteet toimitetaan sinetöityihin vaneri-/muovipakkauksiin pakattuna. Mikäli varusteisiin tarvitaan vain täydennyksiä, voidaan tuotteet pakata erikseen. Tiedot pakkauksista ja niiden sisällöstä on esitetty tarkemmassa tuoteselosteessa.


VSS-varusteet

 

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa

Väestönsuojan vuode VV-6

Väestönsuojan vuode VV-6 on tarkoitettu käytettäväksi K-, S1-, S3- ja S6-luokan kallio- ja teräsbetonisissa väestönsuojissa. Sen tarkoituksena on taata väestönsuojassa oleville vuodepaikat suojautumistilanteen aikana. Vuoteiden lukumäärän laskentaperusteet on esitetty tarkemmassa tuoteselosteessa. Väestönsuojan vuodetta voidaan käyttää myös paareina.


Väestönsuojan vuode VV-6

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa


 Suoja-Expert Oy    |    Hannuksenpelto 3    |    02270 ESPOO    |    Y-tunnus 0567092-7    |     Vaihde 0207 600 700    
Ota yhteyttä!
Powered by Smart Kotisivutyökalu