Väestönsuojan ovet ja luukut

Väestönsuojan ovet ja luukut on tarkoitettu käytettäväksi K-luokan kevytsuojista aina S6-luokan kalliosuojiin, missä ne asennetaan suojan ympärysseiniin. Valitsemalla tarkoitukseen suunniteltu ja tyyppihyväksytty ovi ja luukku saadaan suojassa ylläpidettyä ylipaine ja varmistettua suojan kaasutiiveys. Lisäksi ovi ja luukku suojaavat väestönsuojaa suojan ulkopuolisilta paine- ja paineaaltokuormituksilta sekä sirpalevaikutuksilta. Väestönsuojaovet ja luukut ovat VTT:n laaduntarkastuksen alaisia ja ne täyttävät Sisäasiainministeriön asettamat vaatimukset.
 


Ovet ja luukut

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa.

Väestönsuojan LVI-läpiviennit

LVI-läpiviennit on tarkoitettu käytettäväksi K- ja S1-luokan väestönsuojissa, missä ne asennetaan suojan ympärysseiniin. Lisäksi niitä voidaan käyttää S1-, S3- ja S6-luokan kalliosuojien sekä S3-luokan teräsbetonisten väestönsuojien ilmanpoistoteiden kaasutiiviissä seinissä. Oikeanlaisten läpivientien ja sulkulaitteiden avulla saadaan suojaan ylipaine ja kaasutiiveys. Läpiviennit suojaavat myös väestönsuojaa ympäristössä vaikuttavilta paine- ja paineaaltokuormituksilta sekä sirpalevaikutuksilta.
 


LVI-läpiviennit


Saneerausmallisten LV- ja KL-putkien asennusohje


Saneerausmallisten LP-1 putkien asennusohje

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa.

Väestönsuojan
sähköläpiviennit

Sähköläpiviennit mitoitetaan vastaamaan suojan käyttötarkoitusta sekä kriisiaikana että rauhanajan käytössä. Valikoimaamme kuuluvat 1-, 2- ja 3-osaiset läpiviennit sekä SJ-150 kaapeliläpivientijärjestelmä. Yksiosaisten ja SJ-150 kaapeliläpivientijärjestelmän eri kansityypit ja reikien koot löytyvät tarkemmasta tuoteselosteesta.


Sähköläpiviennit


SJK-150 ja jatko-osien DN150 saneerausmallitAsennusohje LP-1 SAN D01241-A

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa


 Suoja-Expert Oy    |    Hannuksenpelto 3    |    02270 ESPOO    |    Y-tunnus 0567092-7    |     Vaihde 0207 600 700    
Ota yhteyttä!
Powered by Smart Kotisivutyökalu