Väestönsuojan
ilmanvaihtolaitteisto IVL-1

Ilmanvaihtolaitteisto IVL-1 on tarkoitettu käytettäväksi K- ja S1-luokan väestönsuojissa. Ilmanvaihtolaitteiston avulla ylläpidetään kriisiaikana suojassa tarvittavaa ylipainetta ja suodatetaan tarvittaessa suojaan tulevasta ilmasta myrkylliset kaasut sekä haitalliset tai vaaralliset mm. radioaktiivisen laskeuman hiukkaset. Ilmanvaihtolaitteisto on mitoitettu varsinaisen suojatilan 45 m² / 60 henkilöä varten. Sen avulla suojaan saadaan raitista ilmaa varsinaisen suojatilan neliömetriä kohti vähintään 2,7 dm³/s ja suodatuskäytössä vastaavasti vähintään 0,9 dm³/s. Ilma jaetaan jakokanaviston tuloilmaelimillä tasaisesti suojatilaan. Laitteiston avulla ylläpidetty ilmanvaihto poistaa myös suojassa olevaa kosteutta ja ylilämpöä.

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa
IVL-1 Asennusohje
IVL-1 Käyttöohje
IVL-1 Huolto- ja käyttöohje


KÄYTTÖ- JA ASENNUSOPAS ILMANVAIHTOLAITTEISTO IVL-1

 

Väestönsuojan
ilmanvaihtolaitteisto IVL-K

Ilmanvaihtolaitteisto IVL-K on tarkoitettu käytettäväksi K-luokan väestönsuojissa tilanteissa, joissa edellytetään suojautumista väestönsuojaan. Laitteiston avulla ylläpidetään suojassa tarvittavaa ylipainetta ja suodatetaan tarvittaessa suojaan tulevasta ilmasta myrkylliset kaasut sekä haitalliset tai vaaralliset aineet, mm. radioaktiivisen laskeuman hiukkaset. Ilmanvaihtolaitteisto on mitoitettu varsinaisen suojatilan (20 m² / 26 henkilöä) kokoa ja henkilömäärää varten, ja sen avulla suojaan saadaan raitista ilmaa varsinaisen suojatilan neliömetriä kohti vähintään 2,7 dm³/s ja suodatuskäytössä vastaavasti vähintään 0,9 dm³/s. Ilma jaetaan ilmanvaihtolaitteistoon kuuluvalla tuloilmaelimellä tasaisesti suojatilaan. Laitteiston avulla ylläpidetty ilmanvaihto poistaa myös suojassa olevaa kosteutta ja ylilämpöä.


Ilmanvaihtolaitteisto ILV-K

 


Ilmanvaihtolaitteiston ILV-K huolto- ja käyttöopas

 

Väestönsuojan
ilmanvaihtolaitteisto IVL-6

Ilmanvaihtolaitteisto IVL-6 on tarkoitettu käytettäväksi kalliosuojissa sekä S2-luokan väestönsuojissa. Valikoimistamme löytyvät ovet, luukut, läpiviennit, ilmanvaihtolaitteistokokonaisuudet sekä asennuspalvelu. Kysy tarjoustamme.


 Suoja-Expert Oy    |    Hannuksenpelto 3    |    02270 ESPOO    |    Y-tunnus 0567092-7    |     Vaihde 0207 600 700    
Ota yhteyttä!
Powered by Smart Kotisivutyökalu